Voleibol

Retorn reeixit del Barça a l’elit

Voleibol. L’equip de Fredinson Mosquera és sisè de la Superlliga masculina amb 6-6 i ja té segellat el bitllet per jugar la copa del febrer després d’haver estat un any a la divisió de plata

El Barça de voleibol ha completat una gran primer part de curs en el seu retorn a l’elit i jugarà la copa al febrer, competició que afrontaran els vuit primers al final del primer gir. Quan ja s’ha disputat el primer partit de la segona volta, l’equip de Fredinson Mosquera, el tècnic de l’ascens, és sisè amb 6 triomfs i sis derrotes, el darrer diumenge passat contra el Palma amb 20 punts de l’oposat sabadellenc Gerard Osorio (3-0). El Barça reprendrà el campionat el dia 7 a la pista de la Textil Santanderina, el penúltim. Osorio ha estat convocat per disputar el dia del el partit de les estrelles, que enguany es juga avui a Guadalajara.

En la lliga Iberdrola, el DSV Sant Cugat, que ja tenia el bitllet de la copa segellat en qualitat d’organitzador –del 17 a 19 al pavelló de Valldoreix–. L’equip local debutarà contra el Cajasol dos Hermanas. El curs passat, el Sant Cugat va jugar les semifinals de la lliga i la copa. Enguany és setè amb sis triomfs i sis derrotes en l’inici de la competició. L’All Star femení es juga demà a Valladolid. Les convocades del Sant Cugat son la receptora Zoí Mavrommatis i la col·locadora Anna Newsome.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)