Futbol sala

La dinastia ja és aquí

Futbol sala. Supercopa. El Barça enlaira el primer títol del curs amb una exhibició absoluta en la segona part en què l’Inter Movistar és una caricatura

Movistar Inter 3 Barça 5

MOVISTAR INTER:Jesús Herrero, Raya, Lucas Tripodi, Sepe, Raúl Gómez –cinc inicial–, Carlão, Drahovsky, Rubi Lemos, Borja, Fits, Kaito, Martel i Cecilio.FC BARCELONA:Dídac, A. Coelho, Marcenio, Lozano, Pito –cinc inicial–, Sergio Rodríguez, Dyego, Antonio, Ortiz, Adolfo i Catela. Feixas, Puigbert i LLuch,GOLS:1-0 Fits (5’); 1-1 Sergio González (23’); 1-2 Antonio (29’); 1-3 Adolfo (35’); 2-3 Cecilio (36’); 2-4 Dyego (37’); 2-5 Marcenio (39’) i 3-5 Borja (40’).ÀRBITRES:Rodríguez Navarro-Villanueva i Sarabia Eguiluz. Van ensenyar targetes grogues a Martel (36’), de l’Inter, i a Dyego (8’), Catela (9’), Coelho (32’) i Dídac (33).

El Barça s’ha tret l’espineta de l’eliminació a Europa amb el primer títol del curs, el quart en aquesta competició –segon consecutiu i tercer de les últimes quatre. Però sobretot la manera com ho han assolit reforça l’equip després d’una exhibició contra El Pozo i en la segona part ahir contra l’Inter Movistar. En el palmarès el Barça suma quatre títols en sis finals disputades, El Pozo Múrcia té sis supercopes i el Movistar Inter encara domina amb autoritat (14). Els blaugrana havien perdut fins ara set de les vuit finals que havien disputat en diferents competicions contra els madrilenys i havien perdut totes les finals contra el Movistar Inter des del 2011. Però la dinastia en el futbol sala estatal ha canviat de banda. Jesús Velasco, que va aixecar la seva cinquena supercopa, ja suma sis títols des que va arribar a la banqueta blaugrana i és el primer dels molts que es volen aquest curs perquè encara queden les dues copes i la lliga. El capità Sergio Lozano fa més gran la seva llegenda i ja té 31 títols i Carlos Ortiz és qui més supercopes ha guanyat (set).

El matx va estar marcat per un primer temps amb tres pals dels blaugrana amb mala sort i el gol de Fits (1-0). Però, quan es va treure la pressió, ràpidament el Barça va demostrar la seva superioritat contra un Movistar Inter en què els reforços d’hivern no han pogut evitar que el Barça continuï sent el millor equip.

ELS VESTIDORS

En la primera part ens ha pesat una mica l’ansietat però quan ens hem tret la pressió hem estat molt superiors
Jesús Velasco
TÈCNIC DEL BARÇA
Hem demostrat moltes vegades que som un equip amb caràcter i que tot i la primera part sabíem que reaccionaríem
Adolfo Fernández
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)