Tennis

Badosa passa als quarts del WTA 500 d’Adelaida

La catalana guanya per 6-1 i 7-5 a Kanepi

Paula Badosa s’ha classificat pels quarts de final del WTA 500 d’Adelaida al derrotar per 6-1 i 7-5 l’estònia Kaia Kanepi en 1h23. La novena favorita del torneig ha estat intractable en el primer set, mentre que el segon ha estat més anivellat, però ha trencat el servei de la seva rival en el moment decisiu i s’ha emportat el set i el partit. Paula Badosa ha derrotat a dues jugadores d’Estònia consecutivament, ja que en els vuitens es va desfer d’Anett Kontaveit.

La jugadora de Begur s’enfrontarà en els quarts de final a la brasilera Beatriz Haddad Maia que també s’ha imposat en dos sets, 6-4 i 7-5 a la nord-americana Amanda Anisimova.

Bolsova, Masarova i Bassols, eliminades a l’Obert d’Austràlia

Aliona Bolsoba, Rebeka Masarova i Marina Bassols han estat eliminades en la segona eliminatòria de la fase prèvia de l’obert d’Australià. L’empordanesa Aliona Bolsova ha perdut contra l’ucraïnesa Lesia Tsurenko per 6-1 i 6-2, mentre que la barcelonina Rebeka Masarova (25) ha caigut contra l’italiana Lucrecia Stefanini per 1-6, 6-3 i 6-3. La blaneca Marina Bassols (18) també ha cedit en tres sets per 6-2, 6-7 (8) i 7-5 contra la francesa Kristina Mladenovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)