Handbol

Espanya debuta en el mundial amb triomf contra Montenegro (30-25)

Espanya ha superat avui en el Tauron Arena de Cracòvia en el seu debut en el mundial de Suècia i Polònia a la selecció de Montenegro per 30-25 (15-12 a la mitja part), un rival, el més fort del grup, que ha plantat cara al conjunt del català Jordi Ribera, un dels aspirants al podi. La defensa i l’actuació brillant del porter del Barça Gonzalo, designat el millor jugador del partit, han estat les claus del triomf i han contrarestat la poca clarividència en atac. Amb cinc catalans a les seves files –Ferran Solé (PSG), Adrià Figueras (Chartres), Joan Cañellas (Kadeten Schffhausen), que avui no ha entrat en la convocatòria, Ian Tarrafeta (Pays d’Aix) i Daniel Fernández (TVB Stuttgart)–, l’equip estatal ha adquirit una màxima diferència de 4 gols en el primer temps (13-9), en el qual s’ha ennuegat en atac en diverses fases. El conjunt de Ribera ha tornat a marxar de 4 (21-17) però Montenegro s’ha costat a dos gols. En el tram final, però, ha fet l’estirada definitiva (26-22) i ha acabat guanyant sense angúnies. Els màxims golejadors han estat Odriozola (6) i Fernández (5), Figueras i Tarrafeta han fet tres gols cadascun. Branko Vujovic (7) ha estat el màxim golejador rival.

L’equip estatal jugarà dissabte (20.30 h) el segon partit del grup A davant de Xile i tancà la primera fase dilluns contra Iran (20.30 h). Els tres primers de cada grup accedeixen al a segona fase arrossegant els resultats en un mundial amb 24 equips en que Dinamarca busca la tercera corona consecutiva. Amb el triomf d’avui, doncs, Espanya té un peu i mig en la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)