Futbol sala

Pito s’apodera del derbi

Futbol sala. El pivot brasiler lidera el Barça amb tres gols i una assistència davant la insurrecció de l’Industrias, que s’avança (3-4) en el segon temps

Barça 6 Industrias 5

BARÇA:Feixas, Coelho, Adolfo, Marcenio i Dyego –equip inicial–; Antonio, Catela, Ortiz, Lozano, González i Pito.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Puerta, Santos, Corso, Povill i Álvarez –equip inicial–; Rufino, Verdejo, Lacambra, Cardona, Khalid, Peña i Ramos.GOLS:1-0 (6’) Catela. 2-0 (6’) Pito. 2-1 (7’) Khalid. 3-1 (21’) Pito. 3-2 (21’) Povill. 3-3 (23’) David Peña. 3-4 (26’) Cardona. 4-4 (27’) Dyego. 5-4 (28’) Sergio González. 6-4 (36’) Pito. 5-5 (39’) Álvarez.ÀRBITRES:S. García i S. Benet.

16 equips

amb propera

El Barça va eixamplar ahir el seu bon moment de joc i de resultats derrotant l’Industrias Santa Coloma en un derbi vibrant (6-5) resolt al seu favor gràcies a la inspiració del pivot brasiler Pito, que va fer tres gols i va regalar una assistència. El conjunt de Santa Coloma, que va aixecar com si res un 3-1 en el segon temps (3-4), va plantar sempre cara i surt reforçat anímicament, tot i que no va puntuar com havia fet en les seves darreres quatre visites.

Pito va revolucionar el partit amb dues accions en un minut. Primer va trobar Catela en una passada espectacular a l’espai que el gadità va culminar amb la seva esquerra de seda trobant el segon pal (1-0). Tot seguit, va superar dos rivals i va afusellar Borja Puerta (2-1). L’Industrias va reaccionar ràpidament amb un gol de Khalid, molt ben assistit de cap per Verdejo (2-1). El partit es va igualar, tot i que Puerta, inspirat, va malbaratar dues accions clares del Barça abans del descans. En el segon temps, Pito va marcar el 3-1. Semblava que el Barça havia aclarit una mica el camí. Però la reacció del conjunt de Xavi Closas va ser esplèndida, amb tres gols seguits –Povill, David Peña i Cardona– que van deixar estabornits en cinc minuts els locals, que, desconcertats al darrere, es van arrecerar en el seu porter Feixas. El Barça, però, es va refer i Dyego, Sergio González i Pito, amb un altre golàs per l’escaire, van capgirar la dinàmica (6-4). David Álvarez, quan els visitants feien atac de cinc i faltaven poc menys de dos minuts, va generar altre cop incertesa al Barça (6-5), però ja no hi va haver més gols.