Ciclisme

Mark Cavendish correrà amb l’Astana aquest 2023

Marc Brustenga (Trek) és 18è en l’etapa pròleg del Tour Down Under, la primera cursa de l’UCI World Tour

“Estic molt emocionat amb aquesta aventura. Vaig córrer amb Alexandr Vinokurov durant molts anys i ara ho faig amb els seus dos fills! L’Astana Qazaqstan Team serà un gran lloc per triomfar-hi, he gaudit d’una llarga carrera però l’alegria d’anar en bici i les ganes de seguir guanyant son tant fortes com sempre” diu Mark Cavendish (1985) un cop fet oficial el seu fitxatge per l’Astana, on tornarà a coincidir amb David de la Cruz (ho van fer a l’Etixx - Quick Step) i mirarà de superar les 34 victòries d’etapa al Tour, un rècord que comparteix amb Eddy Merckx. El velocista manx va igualar el caníbal en l’edició del 2021, en la què va tenir l’oportunitat de la 35a en l’esprint a París que s’apuntava Wout van Aert (1994).

En marxa

L’any passat el Deceuninck no va dur Mark Cavendish a la cursa més important del calendari de l’UCI World Tour, l’edició del 2023 ja està en marxa amb el Tour Down Under. Alberto Bettiol (EF Education) n’és el primer líder amb el triomf en el pròleg de 5,5 km a Adelaida. Magnus Sheffield (Ineos)i Julius Johansen (Intermarché) eren segon i tercer, mentre el vallesà Marc Brustenga (Trek) era 18è 1 8 segons. La primera etapa en línia, aquest dimecres, té 150 quilòmetres i el final a Tanunda és per als esprintadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)