Futbol sala

Setena victòria seguida en la lliga del Barça, que supera el Còrdova per 2-5

Els blaugrana han dominat des de l’inici i són més líders

El Barça ha sumat la seva setena victòria de manera consecutiva en la lliga al imposar-se per 2-5 a la pista del Còrdova. Els blaugrana han fet un partit sòlid i sense complicacions davant un equip de la zona baixa. El Barça és més líders per l’ensopegada del segon, el Palma, a la pista de l’Inter (5-3).

Després de dominar sense crear ocasions clares els blaugrana han anat a buscar la porteria contraria amb ganes a partir del minut 10. Han tingut un parell d’ocasions abans que Sergio González anotés el 0-1 en el minut 11. Dos minuts i mig desprès Catela ha fet el segon. El Còrdova ha retallat les diferències a la sortida d’una falta en el minut 15. Els blaugrana han fet un contraatac de llibre en el minut 18 i després de la combinació dels quatre jugadors de pista Marcenio ha marcat l’1-3 amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el capità Sergio Lozano ha enviat una pilota al pal en el primer minut i en el segon ha marcat l’1-4. El conjunt andalús ha aprofitat una baixada d’intensitat blaugrana per crear ocasions, fer el 2-4 i començar a jugar amb atac de cinc. Coelho ha marcat el 2-5 i ha sentenciat el partit.