Tennis

Djokovic passa per sobre de Rublev i ja està en la semifinal de l’Obert d’Austràlia

El quart favorit derrota per 6-1, 6-2 i 6-4 al cinquè cap de sèrie

Novak Djokovic està demostrant que per ara no té rival en l’Obert d’Austràlia i en els quarts de final ha passat per sobre d’Andrei Rublev. El quart favorit ha derrotat al cinquè cap de sèrie per un clar 6-1, 6-2 i 6-4 en dues hores i tres minuts. El serbi no ha tingut cap mena de molèstia física i sembla recuperar dels problemes en la cuixa esquerra dels darrers dies. Aquesta és la desena vegada que Novak Djokovic arriba a una semifinal d’Australià i en les nou anteriors va passar a la final i va guanyar el títol.

El serbi s’ha mostrat molt sòlid a sobre de la pista i amb un gran servei que no ha cedit en cap ocasió. El rus no ha pogut oposar resistència i en el primer set ja ha cedit dues vegades el seu servei i en el segon també l’hi ha fet dos breaks. El tercer ha començat amb un nou trencament de Novak Djokovic i s’ha emportat la victòria clarament.

El seu rival en la semifinal serà Tommy Paul, que ha guanyat el duel entre nord-americans en l’altre partit de quarts de final. Tommy Paul, 35 del rànquing mundial, ha derrotat al jove Ben Shelton, el 89 de la llista ATP, por 7-6 (6), 6-3, 5-7 i 6-4 en un partit que ha durat tres hores i sis minuts. Ben Sheldon ha disputat el primer torneig fora dels Estats Units, i el segon grand eslam de la seva carrera. Va debutar en l’Obert dels Estats Units de l’any passat i va perdre en el primer partit, i a Austràlia ha arribat als quarts de final.