Ciclisme

El Massi-Tactic afronta la cinquena temporada a l’elit

Professionalitzar-se al cent per cent, competir al màxim nivell per consolidar-se a nivell estatal i europeu i transmetre a la societat l’apoderament de la dona en el ciclisme femení son els objectius amb què el Massi-Tactic comença la seva cinquena temporada a l’elit. L’equip del Baix Ter, que compta amb una dotzena de corredores –nou fitxatges i tres renovacions– s’ha presentat al Museu d’Arquelogia de Catalunya Empúries amb la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill; el regidor d’esports de Torroella de Montgrí, Genís Pigem i el president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell.

“Trenca horitzons i estereotips” posa en valor sobre el Massi-Tactic Anna Caula, que apunta: “des de la Generalitat volem projectar una imatge de Catalunya en clau femenina, donant una empenta a l’esport femení. Per això hem passat de les paraules als fets, perquè cada dia més existeix un esport practicat i dirigit per dones. Massi-Tactic està format per 12 ciclistes que ens meravelles amb les seves imatges de potència i competitivitat, i volem estar al seu costat”. “Avui és un gran dia pel ciclisme femení i català. Estem amb un equip únic i històric, que ha fet quelcom extraordinari. Volem ser-hi des del Govern, oferint tot el nostre suport. Les ajudes econòmiques han pujat any rere any fins als 195.000 euros d’aquesta temporada, una quantitat substancial. Esperem seguir ajudant en el futur, per poder competir a l’elit, per ajudar a la professionalització i perquè més corredores puguin ser professionals a Catalunya i no hagin de marxar a fora. L’esport femení és potent i hem de ser més ambicioses cada dia” exposa Laura Vilagrà.

“Amb l’ajuda de la Generalitat de Catalunya hem pogut fer un pas endavant. També comptem amb el suport d’altres institucions públiques i del sector privat, amb empreses del territori. Creiem que ha arribat el moment de fer un salt endavant, de ser funcionals i que les nostres noies puguin dedicar-se al ciclisme i d’aquesta manera pujar el nivell d’aquest equip per competir de tu a tu amb les professionals que hi ha a Europa” destaca Sergi Güell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)