El CN Terrassa segella amb victòria l’històric partit contra el Ferencvàros (9-7)

L’equip egarenc, amb una gran defensa, afrontarà la tornada dels quarts de final de l’Euro Cup a Budapest amb dos gols de renda i l’eliminatòria ben oberta

L’històric primer partit europeu de l’equip femení del CN Terrassa a la seva piscina s’ha resolt amb una treballada victòria contra el Ferenvàros (9-7) que li permetrà afrontar la tornada dels quarts de final de l’Euro Cup, a Budapest l’11 de febrer, amb 2 gols de renda i l’eliminatòria ben oberta. L’equip egarenc ha pres la iniciativa i ha sabut replicar la reacció magiar per acabar-se enduent el triomf (2-1, 2-3, 4-2 i 1-1). Les golejadores locals han estat: Paula Camus (2), Cristina Cantero (2), Fleurien Bosveld (2), Noelia Cuenda (1), Nina Ten Broek (1) i Pili Peña (1).

En la primera meitat hi hagut un quart per a cada equip i s’ha arribat al descans llarg amb taules (4-4). Després de la represa, l’equip de Xavi Pérez ha fet un pas endavant. Ha millorat els percentatges en les superioritats i amb ràpides transicions ha obert una escletxa en el resultat (8-5), després de dues dianes consecutives de Bosveld. També hi ha contribuït Sandra Domene, amb grans intervencions sota els pals. Abans d’afrontar l’últim quart, el Ferencvàros ha agafat aire amb el gol de Vosseberg (8-6). En els últims 8 minuts, el CN Terrassa ha sabut mantenir la renda fins al final. L’esquerrana Dora Leimeter, en superioritat, ha ajustat el resultat, però una precisa vaselina de la capitana Cristina Cantero ha dictat sentència.