Futbol sala

Un gol de Povill a l’últim minut segella l’empat de l’Industrias a la pista del Palma (2-2)

Un gol de Bernat Povill a l’últim minut ha acabat donant un punt a l’Industrias Santa Coloma després d’empatar a la difícil pista del Mallorca Palma, el segon classificat a la lliga. L’ala d’Olesa ha posat la sentència a un final de partit elèctric, ja que dos minuts abans Cainan havia avançat el seu equip en una gran jugada col·lectiva del Palma, que també atacava amb cinc jugadors.

El conjunt de Xavi Closas havia arribat a la mitja part amb avantatge després del gol de Rufino (16’) en una recuperació de pilota. Ja en el segon període, el Palma ha reaccionat després de restablir l’equilibri amb una bona definició de Mancuso (24’).