Futbol sala

El Barça suma la vuitena victòria seguida en la lliga contra el Llevant, el cuer (4-2)

Els blaugrana amplien el seu avantatge al capdamunt de la taula

El Barça ha guanyat per un ajustat 4-2 el Llevant, el cuer, i ha sumat la seva vuitena victòria consecutiva a la lliga. El conjunt blaugrana s’escapa en la primera posició de la classificació, ja que el Palma, el seu perseguidor va empatar divendres contra l’Industrias.

El Barça ha tingut la primera ocasió clara als 15 segons en una errada del llevant i en el minut 3 Catela ha inaugurat el marcador. Els blaugrana han dominat i han creat ocasions contra el cuer, però no ha estat fins a poc del descans que ha ampliat l’avantatge. El Llevant ha atacat de cinc sense porter i els blaugrana Sergio Lozano i Ortiz han marcat dos gols en menys d’un minut per deixar el 3-0 al descans.

En la segona meitat els blaugrana no han acabat de sentenciar i el Llevant ho ha aprofitat. El conjunt visitant ha marcat dos gols en un minut davant l’incredulitat del Barça i ha ajustat el resultat (3-2). El Llevant ha buscat l’empat i quan els blaugrana ho estaven passant pitjor, Sergio González ha marcat el 4-2 a dos minuts del final.