Atletisme

L’aposta de la mitja de Granollers

Atletisme. La fondista kenyana Purity Temutay Komen tornarà diumenge al traçat vallesà, on l’any passat va esmicolar el rècord del circuit amb un espectacular registre de 1h07:18

La kenyana Purity Temutay Komen, vencedora el curs passat amb un espectacular rècord del circuit amb 1h07:18, intentarà revalidar la victòria en la mitja marató de Granollers-les Franqueses-la Garriga, que es disputa diumenge (10.30 h). Purity Temutay tindrà tres rivals etíops amb grans marques de referència, Betelihem Afenigus, Addisie Andualem i la corredora paralímpica Tigist Gezahegne. La pugna entre els fondistes kenyans i etíops també es viurà en la cursa masculina. Edmond Kpgentich (59:25) és qui té millor registre en la distància, però s’haurà de veure com respon sobre l’asfalt un atleta com l’etíop Hagos Gebrhiwet, capaç de córrer sobre el tartan amb registres inferiors als 13 minuts en 5.000 m (12:45.82) i els 27:00 en 10.000 m (26:48.95).Wisley Kibichi, Nehemiah Kipyegon, Edwin Kipruto, Getachew Manresa i Berhanu Tarto seran altres noms propis de la prova.

Per part catalana, destaca la participació de l’olotí Nan Oliveras i la tortosina Mireia Guarner, que al novembre ja van brillar en la Behobia-Sant Sebastià assolint la victòria i el segon lloc, respectivament. També figuren entre els inscrits Carles Montllor, Mourad Mounim i Xavier Tomasa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)