Ciclisme

Neix a Salt La Segments, una cursa de BTT i Gravel

Salt presenta la primera edició de La Segments, que es farà els dies 2, 3 i 4 de juny a la Gassol. L’eix principal serà una cursa, però també hi haurà un espai firal i una desfilada de moda amb marques especialitzades vinculades al sector.

Organitzat per Myhealp, S.L., empresa tecnològica i d’esdeveniments saltenca, conjuntament amb l’Ajuntament de Salt, La Segments unirà les modalitats de BTT i Gravel. “La idea de La Segments va sorgir perquè Salt reuneix tots els requisits que perseguim quan pensem a impulsar els nostres propis esdeveniments. En aquest sentit, busquem autenticitat amb els espais i la seva gent i la Gassol, Salt i el seu entorn ho aglutina tot”, ha explicat el CEO de Myhealp, S.L., Sisu Artigas.

La modalitat de BTT consta de sis segments cronometrats d’entre cinc i set quilòmetres cadascun, sumant uns 35 cronometrats i 75 en total. La prova de Gravel té un recorregut de 120 quilòmetres amb tres segments cronometrats. Totes les curses sortiran i arribaran a la Gassol on hi haurà instal·lat tot el parc ciclista i l’espai firal des d’on una vintena d’expositors de marques vinculades al sector exposaran les seves novetats. Per complementar tota la programació al voltant de la prova també hi haurà una desfilada.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, valora La Segments com “una nova oportunitat per donar suport a l’esport, posar en valor i promocionar el nostre entorn natural i, en aquest cas, també patrimonial, històric i arquitectònic amb la Gassol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)