Esports de muntanya

Ja és possible fer la Carros de Foc amb esquís de muntanya i guia

La Companyia Oficial de Guies de Carros de Foc comença un nou servei per completar la travessia amb esquís de muntanya

És un dels trekkings de muntanya més famosos del Pirineu, i cada estiu omple els refugis del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici amb centenars de caminants i corredors vinguts de tots els racons del planeta per completar la seva icònica ruta. Els llacs, els colls i les magnífiques agulles granítiques han consolidat la Carros de Foc com una de les travesses d'alta muntanya més boniques del món, un pla d'estiu perfecte per a aquells que busquen un repte assequible en un paisatge inigualable.

Però quan comencen a caure les primeres neus i els senders queden amagats sota la neu, els refugis tanquen les portes i la travessia queda deserta fins a la primavera següent. Aigüestortes canvia el seu paisatge i mostra la seva cara més salvatge i indòmita, una closca de gel format per grans planes blanques on abans hi va haver llacs i agulles nevades que toquen el cel com a caramells congelats.

Poca gent fa mai la Carros de Foc a l'hivern: l'amable passeig estival es converteix en un repte perillós apte només per als alpinistes més experimentats. I aquest hivern, per primera vegada des de la creació, la Companyia Oficial de Guies de Carros de Foc oferirà la possibilitat de completar la travessia amb esquís de muntanya en un servei tot inclòs i en format de cinc dies.

La ruta, amb un preu de 660€, recorrerà la travessia clàssica, però amb esquís i pells en comptes de botes de trekking, descobrint als seus participants la cara oculta d'Aigüestortes i permetent el luxe de visitar les muntanyes fent traços idíl·lics i grans descensos. Disponible prèvia reserva a la seva web, la travessia es realitzarà entre els dies 13 i 17 de febrer, 13 i 17 de març i 3 i 7 d'abril. Ferrino, com a patrocinador de la ruta, regalarà als assistents la samarreta oficial de la Carros de Foc.

Més informació a CarrosdeFoc

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)