Handbol

El Granollers i el Barça obren la segona volta de la lliga en un derbi ple d’al·licients

S’enfronten els dos primers classificats del campionat i amb els traspassos dels jugadors Pol Valera, de la capital vallesana al Palau Blaugrana, i del jove culer Bruno Reguart, amb el trajecte invers

El Fraikin BM Granollers i el Barça, segon i primer classificat, obren la segona volta de la lliga Asobal gairebé dos mesos després de l’última jornada en un derbi (20.05 h per Esport 3) amb més al·licients que mai. El traspàs de Pol Valera de la capital vallesana al Palau Blaugrana, i en menor mesura la cessió del jove del filial culer Bruno Reguart amb el trajecte invers afegiran més morbositat si cal en el duel entre els dos grans referents de l’handbol català. En la classificació, el Barça, amb ple de victòries en 15 jornades, suma 30 punts, mentre que el Granollers és segon, amb 26. Aquest migdia han comparegut conjuntament Antonio Rama i Carlos Ortega, els tècnics dels dos equips, per fer el seu anàlisi previ al partit.

Antonio Rama

Així ho veu Rama, el tècnic del Fraikin BM Granollers: “És un partit especial. Un partit a casa contra el rival a batre de tota la lliga, el campió, el que va primer, el que no perd mai. Nosaltres som segons, amb un molt bon joc en la primera volta, amb moltes ganes de lluitar aquesta segona volta de la mateixa manera i sabem que ens enfrontem a un equip ple d’estrelles. Potser arriben cansats perquè molts han jugat el mundial, però també amb un ritme de competició molt superior a la resta. Jo crec que aquesta situació potser l’acabaran patint més a llarg termini, que no ara al principi. En tot cas, son jugadors que venen de disputar partits d’altíssim nivell i sempre costa canviar de competició i d’equip. Per la nostra part, intentarem respondre a totes les expectatives que s’estan creant d’aquest partit. El club ha fet un gran esforç de promoció i es preveu que vingui molta gent a veure’ns . Aprofito que si hi ha algú que encara no ho té clar que vingui demà al Palau perquè veurà un gran partit d’handbol amb la morbositat de veure en Pol Valera. Ens l’estimem moltíssim, però en el moment que el veiem amb la samarreta del Barça serà òbviament un rival més.. Serà un partit importantíssim per nosaltres, però l’esperem amb moltíssim il·lusió.”

Carlos Ortega

Al seu torn, Carlos Ortega, l’entrenador del Barça ha comentat: “És un partit molt important per nosaltres. Tenim molt respecte pel Granollers. Només ha perdut quatre punts en tota la primera volta i és un rival molt seriós. S’espera molt del públic i això és fantàstic pel nostre esport. A més, hi ha l’al·licient afegit que en Pol etarà amb nosaltres i en Bruno Reguart, sorgit del nostre planter, amb el Granollers. Serà un partit molt emotiu pel Pol, sens dubte. Haurem de fer les coses molt bé després d’una aturada molt llarga, on tothom ha anat amb les seves seleccions en el mundial. Sempre és difícil tornar a la competició i a retrobar-se amb els mecanismes que utilitzem al club.”

Per part blaugrana, Aleix Gómez i Tim N’Guessan, lesionats a finals d’any, entraran a la convocatòria, mentre que en el Granollers no hi ha cap jugador de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)