Futbol sala

El Barça continua en ratxa i guanya a la pista del Ribera Navarra (1-3)

Els blaugrana porten nou victòries seguides en la lliga i dotze en totes les competicions

El Barça continua intractable i ha sumat una nova victòria, la novena seguida a la lliga i la dotzena en totes les competicions, a la pista del Ribera Navarra per 1-3. El conjunt de Tudela ha plantat cara i els blaugrana no s’han pogut avançar en el marcador fins el darrer minut de la primera meitat amb un gol de Sergio Lozano. El Barça ha tingut clares ocasions, però el porter local Marcao ha fet grans aturades. El porter del Barça, Dídac, també ha tingut bones intervencions per mantenir la porteria a zero.

En la segona meitat ha aparegut Sergio González, el màxim golejador blaugrana, i amb un gol en els primers minuts i un altre en els darrers ha situat el 0-3 en el marcador. El Ribera Navarra ha intentat reaccionar, ha marcat un gol i ha atacat de cinc sense porter, però no ha pogut capgirar el partit.