Tennis

Retorn de Paula Badosa al torneig d’Abu Dhabi

Tennis. S’enfronta demà en els setzens de final a la russa Liudmila Samsonova, la setmana vinent jugarà a Doha i la posterior, a Dubai

Paula Badosa reprèn aquesta setmana al torneig WTA 500 d’Abu Dhabi el camí després d’haver-se retirat abans de jugar les semifinals d’Adelaida i d’haver-se perdut a contracor l’obert d’Austràlia per una lesió muscular a la cuixa dreta. Badosa, que ara mateix ocupa la 21a posició del rànquing mundial WTA, juga demà els setzens de final contra la russa Liudmila Samsonova (8), la dinovena de la WTA. Badosa, si les lesions no ho impedeixen, té previst un mes de febrer prou atapeït. La setmana vinent jugarà un altre torneig de la categoria WTA 500 a Doha i del 19 al 25 està inscrita en el torneig de Dubai, el primer WTA 1000 que es disputarà en la temporada 2023. Badosa, que aquest curs encara no ha perdut cap partit de la WTA i que va protagonitzar un inici prometedor, defensa pocs punts de l’any passat tant a Doha com a Dubai, que l’any passat va jugar amb les graduacions i el calendari canviats. Doha va ser un WTA 1000 i Dubai, un WTA 500, i això li podria permetre ascendir en el rànquing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)