Handbol

El bitllet per als vuitens en joc

Handbol. Lliga Europea. El Granollers certificarà la classificació si venç el Balatonfüredi

El Fraikin BM Granollers reprèn la Lliga Europea amb la visita del Balatonfüredi hongarès (20.45 h per Esport 3) amb el repte de segellar definitivament el bitllet per als vuitens de final quan encara restarien tres partits de la lligueta. L’entitat vallesana vol aprofitar el magnífic ambient que es va viure divendres passat al Palau –unes 4500 persones van veure el partit contra el Barça– per aconseguir una altra bona entrada que els impulsi a refermar la bona trajectòria de l’equip en la competició europea. Després de sis jornades, ocupa el segon lloc amb vuit punts, empatat amb l’Sporting de Portugal, i a dos del líder, el Nexe croat.

En la primera volta, l’equip granollerí va vèncer el Balatonfüredi a domicili (25-30) en un partit marcat per la bona posada en escena vallesana (0-5) i per l’espectacular actuació de l’ara blaugrana Pol Valera (13 gols). Tot i aquest precedent, el tècnic Antonio Rama no se’n refia: “Pot ser un partit trampa. Allà els vam sorprendre. No s’esperaven el bon inici de partit que vam fer. Ara vindran més preparats i nosaltres també estem en unes altres circumstàncies.” La jornada europea serà una bona oportunitat perquè Bruno Reguart, cedit pel Barça, es vagi acoblant al joc del seu nou equip i la primera línia millori les prestacions del discret partit contra els blaugrana (22-37). El Balatonfüredi, amb cinc jugadors per sobre dels dos metres, destaca pel seu poderós físic, però el conjunt vallesà, amb una de les mitjanes més baixes de la competició, ja ha demostrat que això no es cap obstacle per tirar els partits endavant. “Defensivament són molt durs, amb jugadors molt grans, però si fem el nostre joc ens el podem endur”, sentencia Rama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)