El 0-7 ho deixa totalment sentenciat

Waterpolo. Lliga de campions. El Zodiac Atlètic Barceloneta surt molt centrat i inspirat, fa una gran primera meitat en defensa a la piscina del Jadran Split i manté el seu rival sense marcar cap gol durant els primers 22 minuts

Jadran Split 5 Zodiac Barcelon. 9

JADRAN SPLIT:Marcelic, Buric (2), Marinic (1), Cagalj (1), Butic, Pejkovic, Bukic (1), Tomasovic, Zovic, Dobud, Setka, Duzevic i Anic.ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (2), Matkovic, Munárriz (2), De Toro, Larumbe (1), Pavillard (1), Paul, Tahull, Perrone (2), Biel, Bustos (1) i Porter.PARCIALS:0-2, 0-4, 3-2 i 2-1.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va aconseguir una nova victòria, la sisena en set jornades en la lliga de campions, després d’imposar-se per 5-9 en la seva visita a la piscina del Jadran Split croat. Els mariners van fer una gran primera meitat, sobretot en defensa, i van deixar sentenciat el partit amb el 0-7 en l’inici del tercer període. La defensa i les aturades del porter Unai Aguirre van deixar sense marcar cap gol el Jadran durant els primers 22 minuts de partit. El primer gol dels croats no va arribar fins a dos minuts del final del tercer període.

El conjunt barceloní es va avançar en el primer període i va ser en el primer minut i mig del segon quan va deixar tocat el seu rival. Tres gols molt seguits van situar el 0-5 en el marcador. El Jadran no sabia com atacar la defensa catalana i els minuts anaven passant sense que pogués marcar. El 0-7 va arribar a quatre minuts del final del tercer quart, i amb un marcador tant clar el Barceloneta va abaixar una mica el ritme i la intensitat.

El Jadran Split va marcar el primer gol i va intentar maquillar una mica el resultat davant la seva afició. Els croats es van imposar en el marcador parcial dels dos darrers quarts, però en cap moment van fer perillar la victòria del Barceloneta.