Triatló

El triatló de Banyoles, el 22 i 23 de juliol

Banyoles preveu reunir uns 1.500 esportistes en el Triatló Internacional, que en la seva 13a edició es tornarà a fer al juliol, a diferència de les anteriors, que s’havien fet entre agost i setembre. Concretament, es farà els dies 22 i 23 de juliol.

L’entorn de l’Estany serà l’espai en el qual es disputaran el campionat d’Europa de Triatló Youth i el campionat d’Espanya per relleus mixtos. El canvi de dates ha obligat a moure també el Banyoles Half Triathlon, el triatló de mitja distància, que es farà el diumenge 3 de setembre

L’alcalde, Miquel Noguer, ha destacat “el compromís ferm de la ciutat de Banyoles amb la triatló consolidant per 13è any consecutiu les proves internacionals d’aquest esport que té una llarga tradició a casa nostra”. El director de Competicions de la Federació Espanyola de Triatló, Jorge Garcia, ha destacat que “Banyoles és la única ciutat de l’estat en la que hem mantingut una prova esportiva de forma consecutiva durant 13 anys”. “Sempre volem oferir noves propostes i per això aquest any portem per primera vegada a l’estat espanyol una competició pura de clubs, com és el campionat d’Espanya de Triatló per Clubs Sprint” ha afegit Garcia.

Durant el cap de setmana de Triatló Internacional de Banyoles, es disputaran també el campionat d’Espanya de triatló per relleus mixtos supersprint i el de triatló per relleus mixtos de talents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)