Waterpolo

El CN Terrassa certifica l’accés a les semifinals de la Challenger Cup

Amb l’eliminatòria resolta, l’equip de Dídac Cobacho ha tornat a vèncer el Ludwigsburg 08 (15-12)

Amb la feina feta en el partit d’anada (7-16), el CN Terrassa ha certificat l’accés a les semifinals de la Challenger Cup amb una altra victòria contra el Ludwigsburg 08, per 15-12 (3-3. 4-3, 6-3 i 2-3). Amb l’eliminatòria resolta, Dídac Cobacho no ha volgut prendre riscos amb els jugadors tocats i ha dosificat l’equip amb vista al pròxim desplaçament de lliga a Tenerife i a futurs compromisos. Els golejadors per part local han estat: Adrià Delgado (4), Oriol Rodríguez (4), Víctor Flores (3), Fran Sánchez (2) i Daniel Díaz (2).

D’altra banda, també han accedit a les semifinals l’Enka Istambul, tot i la derrota d’avui contra el Het Ravijn (16-15, amb 14-8 a l’anada), i el Tenerife Echeyde, que no ha tingut problemes per tornar a golejar el Modri Draci (22-8 i 8-13). El partit entre el Galatasaray Istanbul i l’Apollon Smyrnis s’ha ajornat fins al 18 de febrer a causa dels terratrèmols a Turquia. En el primer partit el conjunt grec havia vençut per 9-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)