Natació

Singapur organitzarà el mundial del 2025

S’hi disputaran les sis disciplines aquàtiques i serà el tercera edició consecutiva que se celebra al continent asiàtic, després de Fukuoka 2023 i Doha 2024

Els mundials de natació del 2025, que inclou les sis disciplines aquàtiques (natació en línia, waterpolo, salts, natació artística, aigües obertes i salts de gran altura), es disputaran a Singapur, segons ha anunciat avui la World Aquatics, l’actual denominació de l’antiga FINA. D’aquesta manera, serà el tercer cop consecutiu que el continent asiàtic organitzi el campionat, després de les edicions de Fukuoka (Japó), aquest 2023, i Doha (Qatar), el 2024.

El president de World Aquatics, Husain Al-Musallam, assegura que Singapur disposa d’instal·lacions de primera classe i una experiència demostrada “en l’organització de competicions de la més alta qualitat i un enfoc integral dels esports aquàtics que abasta des del nivell d’elit fins a la comunitat”. En total hi participaran més de 2500 esportistes en representació de les 209 federacions integrants de World Aquatics. Les proves es disputaran en el Centre Esportiu de Singapur, un complex que inclou l’Estadi Nacional, l’Estadi Cobert de Singapur i el Centre Aquàtic OBC, que disposa de dues piscines de 50 metres i una instal·lació de salts de trampolí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)