Ciclisme

El campió mundial Remco Evenepoel, confirmat a la Volta a Catalunya 2023

L’actual campió mundial, Remco Evenepoel, serà una de les grans atraccions de la Volta a Catalunya 2023. El corredor belga participarà per primer cop a la cursa catalana aquesta temporada, segons han confirmat tant l’equip Soudal-Quick Step com el mateix corredor. La 102 edició de la Volta a Catalunya es disputarà entre els dies 20 i 26 de març. La presencia de Remco Evenepoel suposarà el retorn del vigent campió mundial a la cursa catalans quatre anys després que Alejandro Valverde lluís el mallot irisat a l’edició de 2019. L’estrella belga, de 23 anys, va fer una gran temporada al 2022 i a banda del mundial va guanyar la Vuelta a Espanya i la Lieja-Bastogne-Lieja.

En la darrera dècada, la Volta a Catalunya ha comptat amb la participació de diversos campions del món, tot i que en aquell moment ja no ho eren. El triple campió mundial els anys 2015, 2016 i 2017, l’eslovac Peter Sagan, va ser present a la Volta 2021. El belga Philippe Gilbert va participar l’any 2016 quatre anys després d’haver guanyat el mundial, el portuguès Rui Costa, campió l’any 2013, va estar a la Volta els anys 2021 i 2022, i també el polonès Michal Kwiatkowski, guanyador del mundial l’any 2014, es va estrenar a la Volta en la darrera edició 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)