Futbol sala

Els penals deixen el Barça sense la final de la copa d’Espanya

Els blaugrana empaten (1-1) contra l’Inter en la semifinal i després fallen dues penes màximes (1-4)

El Barça ha quedat eliminat en la semifinal de la copa d’Espanya al perdre en els penals la semifinal contra l’Inter (1-1 i 1-4). Els blaugrana no han fet un bon partit, però ha tingut ocasions per avançar-se i no arribar al final amb un empat. En el llançaments de penals n’han fallat dos i es queden sense poder lluitar per revalidar el títol.

La semifinal s’ha iniciat amb molt de ritme i amb ocasions pels dos equips, però el primer gol ha arribat després d’una errada defensiva del Barça, que Raúl Gómez ha aprofitat molt bé (0-1). Els blaugrana s’han refet, han començat a tenir ocasions, però sense encert en l’última passada o la rematada final. El porter de l’Inter Herrero també ha fet bones aturades. L’empat ha arribat a 38 segons del descans en un ràpid contraatac del Barça culminat per Sergio González.

En la segona meitat els blaugrana han continuat topant amb el porter del conjunt madrileny, ja que malgrat no fer un gran joc han disposat d’ocasions. A quatre minuts del final els àrbitres han xiulat un penal per mans de Catela i el porter blaugrana Dídac l’ha aturat. Després del penal el Barça ha semblat que despertava i ha anat a buscar el gol de la victòria, però no ho ha aconseguit i s’ha arribat als penals que han decidit el finalista.

En les penes màximes els blaugrana no han estat encertats i el porter Herrero de l’Inter ha aturat els llançaments de Matheus i Pito i ha donat la victòria i la classificació al seu equip.