Futbol sala

Sense final, per penals

Futbol sala. El Barça surt eliminat en la semifinal de la copa d’Espanya per l’Inter i no podrà lluitar per revalidar el títol conquerit l’any passat

Barça (1) 1 Inter (4) 1

BARÇA:Dídac, Antonio, Catela, Sergio Lozano i Pito –cinc inicial–; Ortiz, Adolfo, Marcenio, Matheus, Puigvert, Touré, André Coelho, Sergio González i Miquel Freixas.INTER:Herrero, Sepe, Cecilio, Rubi Lemos i Raúl Gómez –cinc inicial–; Carlao, Borja, Fits, Montero, Eric Martel, Pola, Kaito, Lazarevic, Dhrahovsky, Deko i Jesús Garcia.GOLS:0-1 (9’) Raúl Gómez. 1-1 (20’) Sergio González. Penals: Pola 0-1, Coelho 1-1, Cecilio 1-2, Eric Martel 1-3 i Raúl Gómez 1-4.

El Barça va quedar fora de la final de la copa d’Espanya en els penals i l’Inter lluitarà pel títol. Els blaugrana no van jugar una bona semifinal, però sí que van fer mèrits per no arribar al final del temps reglamentari amb un empat (1-1). Els llançaments de penal van ser un reflex de la falta d’encert de cara a la porteria contrària dels blaugrana i de les bones aturades del porter del conjunt madrileny Herrero que es van veure durant el partit (1-4), i l’Inter es va classificar. El Barça es va quedar sense poder lluitar per revalidar el títol conquerit l’any passat.

La semifinal es va iniciar amb molt de ritme i amb ocasions per als dos equips, però el primer gol va arribar després d’una errada defensiva del Barça que Raúl Gómez va aprofitar molt bé (0-1). Els blaugrana es van refer del gol encaixat, van tenir ocasions, però sense encert en l’última passada o la rematada final. El porter Herrero també va fer bones aturades. L’empat del Barça va arribar a 38 segons del descans en un ràpid contraatac culminat per Sergio González.

En la segona part els blaugrana van continuar topant amb el porter del conjunt madrileny, ja que malgrat no fer un gran joc van disposar d’oportunitats. A quatre minuts del final els àrbitres van xiular un penal per mans de Catela i el porter blaugrana Dídac el va aturar. Després del penal el Barça va anar a buscar amb més ganes el gol de la victòria, però no ho va aconseguir i es va arribar als penals que van decidir el finalista.

En les penes màximes els blaugrana no van estar encertats i el porter Herrero va aturar els llançaments de Matheus i Pito i va donar la victòria i la classificació a l’Inter.

LA DADA

1 + 1
Gols.
Els blaugrana només van poder marcar un gol en el temps reglamentari i un altre en els penals