Handbol

Duel d’alt voltatge contra l’Sporting

Handbol. Lliga europea. El BM Granollers afronta un partit clau a Lisboa per refermar el segon lloc i aspirar al lideratge de grup

El Fraikin BM Granollers afronta avui a Lisboa contra l’Sporting de Portugal (20.45 h per Esport 3) un partit clau per aclarir les primeres places del grup C de la Lliga europea. Amb els dos equips empatats en segon lloc amb 10 punts i ja classificats per als vuitens de final, un triomf a la capital portuguesa no només refermaria la segona plaça, sinó que catapultaria les possibilitats d’atacar el lideratge que ocupa el Nexe croat, amb 12 punts. Després d’aquest partit, només restaran dues jornades en què el Granollers rebrà l’Skjern danès (21 de febrer) i tancarà la lligueta a la pista de l’Alpla Hard austríac, el cuer (28 de febrer).

El tècnic Antonio Rama no amaga la dificultat del repte. “Per nosaltres, guanyar dues vegades en la mateixa temporada un rival com l’Sporting és molt complicat, i ja ho vam fer a casa en la segona jornada de la lliga europea [32-29] i després en el partit de la supercopa ibèrica [40-38 als penals]. Segur que ells estaran especialment atents. És un equip amb molt de talent, molt jove i estan fent una gran temporada, tant en la lliga portuguesa com a Europa”, recorda el tècnic granollerí. Per a l’envit, Rama recupera Joan Amigó, però té les baixes del porter Marc Guàrdia (amb molèsties a l’adductor) i l’extrem Víctor de Sande (amb febre). Els grans referents de l’Sporting són els germans Martim Costa (57 gols) i Kiko Costa (54), fills del tècnic Ricardo Costa. També destaca la presència del granollerí Mamadou Gassama, que es tornarà a enfrontar al seu club d’origen, i el gironí Natán Suárez.

Jan Gurri, convocat per Jordi Ribera

La presència del lateral del Fraikin BM Granollers Jan Gurri és la gran novetat de la llista del seleccionador espanyol Jordi Ribera per al doble enfrontament contra Suècia, corresponent a la tercera (8 de març) i la quarta jornada (12 de març) de l’EHF Euro Cup 2024. Els altres catalans seleccionats són: Aleix Gómez i Pol Valera (Barça), Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), Daniel Fernández (Stuttgart) i Adrià Figueras (Chartres).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)