Esquí

Mikaela Shiffrin guanya el gegant en el mundial i suma el seu setè títol

La nord-americana mai s’havia emportat la medalla d’or en aquesta disciplina

Mikaela Shiffrin ha guanyat la medalla d’or en el gegant en el mundial que s’està disputat a Courchevel i Méribel (França) i ja té set títols de campiona del món en el seu palmarès. La nord-americana mai havia estat campiona mundial en aquesta especialitat de l’esquí alpí, tenia quatre medalles d’or en eslàlom, una en el supergegant i una altre en la combinada. Aquesta es la tretzena medalla de Mikaela Shiffrin, de 27 anys, en uns mundials, i la segona en els d’aquest any, ja que va guanyar la plata en el supergegant.

La nord-americana ha completat les dues mànegues amb un temps de 2:07.13 i ha superat per només 12 centèsimes a l’italiana Federica Brignone, mentre que la tercera posició ha estat per la noruega Ragnhild Mowinckel, a 22 centèsimes. Mikaela Shiffrin ha estat la millor en la primera baixada on ha superat per 12 centèsimes la francesa Tessa Worley, una de les favorites i que ha caigut en la segona mànega, mentre que tercera ha estat Federica Brignone a 31 centèsimes. En la segona baixada la nord-americana ha fet el dotzè temps però s’ha mantingut en la primera plaça tot i perdre una mica de la seva avantatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)