Esquí

St-Germain sorprèn Shiffrin i guanya l’or en l’eslàlom del mundial

La canadenca supera per 57 centèsimes a la nord-americana

La canadenca Laurence St-Germain ha donat la sorpresa en l’eslàlom del mundial que s’està disputant a les estacions franceses de Courchevel i Méribel i ha guanyat la medalla d’or i el títol per davant de la gran favorita, Mikaela Shiffrin, que ha estat la millor en la primera mànega.

Laurence St-Germain, de 28 anys i que mai ha pujat a un podi de la copa del món ha aconseguit el millor resultat de la seva vida. S’ha imposat amb 1:43.15, i ha superat per 57 centèsimes Mikaela Shiffrin. L’alemanya Lena Dürr ha acabat tercera a 69 centèsimes.

Mikaela Shiffrin ha sigut la millor en la primera baixada mentre que la canadenca ha estat tercera a 61 centèsimes. En la segona mànega Laurence St-Germain ha donat la volta a la classificació. Mikaela Shiffrin acaba el mundial amb dues medalles de plata, en l’eslàlom i el supergegant, i amb una d’or en el gegant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)