Rugbi

Els catalans, junts en la segona fase

Rugbi. El Barça i la Santboiana acaben entre els sis millors la primera fase. El derbi serà el 2 d’abril

El Barça i la Santboiana es van classificar pel grup dels millors en la segona fase de la divisió d’honor que jugaran els sis millors, i també ho van fer pels quarts de final de la copa. Els barcelonins van ser cinquens i els de Sant Boi sisens en la primera fase. En aquesta tretzena i última jornada el Barça va perdre contra el Complutense per un ajustat 25-23, però va es va assegurar un lloc entre els sis primers. També ho va aconseguir la Santboiana, que va derrotar en l’últim partit el Gernika a domicili per 31-36 en una victòria molt treballada. Els dos conjunts catalans van acabar aquesta primera fase amb 34 punts. Tots dos van guanyar 7 dels 12 partits jugats, però el Barça va encaixar 5 derrotes i la Santboiana va aconseguir un empat i 4 derrotes.

La segona fase comença aquest dissabte i tindrà cinc jornades. Els partits seran al camp de l’equip que va jugar fora de casa en la primera volta. El derbi català es disputarà el 2 d’abril al camp de la Santboiana. Aquests sis equips i els dos primers del grup B jugaran els play-off a partir del 21 de maig, amb quarts de final, semifinal i final.

La supercopa

La classificació del conjunt de Sant Boi i d’El Salvador –el quart– en el mateix grup de la segona fase farà que s’hagi de disputar el partit de tornada de la supercopa d’Espanya. Els dos partits d’aquesta competició eren els enfrontaments dins la divisió d’honor, i si no haguessin quedat en el mateix grup el campió seria la Santboiana, que va guanyar el primer enfrontament en la lliga jugant al Baldiri Aleu en els xuts a pals després del 20-20 al final del partit. La tornada de la supercopa es jugarà en el partit de la divisió d’honor que enfrontarà els dos conjunts en aquesta segona fase al camp del conjunt de Valladolid el 26 de març.

La segona fase
Jornada 14.
25 de febrer
Ciencias - Barça
Burgos - Santboiana
Jornada 15.
11 de març
Burgos - Barça
VRAC Valladolid - Santboiana
Jornada 16.
26 de març
Barça - VRAC Valladolid
El Salvador - Santboiana
Jornada 17 .
2 d’abril
Santboiana - Barça
Jornada 18.
16 d’abril
Ciencias - Santboiana
El Salvador - Barça
El ‘play-off’
Quarts de final.
21 de maig
Semifinal.
28 de maig
Final.
4 de juny
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)