Futbol sala

El Barça tomba el Jaén i jugarà la final a quatre de la copa (7-2)

El Barça s’ha espolsat la pressió després de les dues darreres derrotes, en la copa i la lliga, amb un triomf convincent contra el Jaén (7-2), el recent campió de la copa d’Espanya. La victòria el classifica per jugar la final a quatre de la copa del Rei que es disputarà els dies 1 i 2 d’abril a Antequera.

El Barça ha fet uns primers minuts impecables i ha deixat el Jaén estabornit amb gols de Matheus i Antonio amb trets llunyans només separats per 36 segons –buscant el punt feble del porter visitant Espindola, sovint menys eficient en els tirs de lluny–i amb un tercer en una gran jugada de Sergio Lozano, que ha entrat fins a la cuina. Dídac Plana ha fet bones aturades i Catela ha perdonat enviant una pilota molt clara al pal.

El Jaén ha reduït distàncies tot just arrencar el segon temps amb un gol de César, però Sergio González, amb una magnífica vaselina, i Antonio, a porta buida quan els andalusos feien atac de cinc, han establert el 5-1. Chino, amb un xut impecable a la sortida d’una falta, ha fet el 5-2. Pito, i de nou Sergio González, en la darrera acció del partit, han coronat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)