Futbol sala

El Barça jugarà la final a quatre

Futbol sala. L’equip de Velasco s’espolsa la pressió dels últims mals resultats amb un triomf reivindicatiu contra el Jaén en la copa

Barça 7 Jaén 2

FC BARCELONA:Dídac, Coelho, Lozano, Catela i Pito -equip inicial-; Sergio González, Matheus, Marcenio i Antonio.JAÉN:Espindola, Taborda, Menzeguez, Michel i Mati Rosa -equip inicial-; Brandi, Henrique, César, Chino, Attos i Renato.GOLS:1-0 (6’) Matheus. 2-0 (6’) Antonio. 3-0 (10’) Lozano. 3-1 (24’) César. 4-1 (30’) Sergio. 5-1 (31’) Antonio. 5-2 (34’) Chino. 6-2 (39’) Pito. 7-2 (40’) Sergio.

El Barça va derrotar ahir el Jaén, el campió de la copa d’Espanya, per 7-2 amb una gran autoritat i jugarà la final a quatre de la copa del Rei a Antequera els dies 1 i 2 d’abril. L’equip blaugrana arribava al compromís en un dels pitjors moments de la temporada. L’eliminació en la copa i l’última derrota a casa, la primera del curs al Palau, en la lliga contra el Pozo feien trontollar els esquemes del conjunt de Jesús Velasco.

El Barça, però, va completar uns primers minuts impecables i va deixar el Jaén estabornit amb gols de Matheus i Antonio amb trets llunyans només separats per 36 segons –buscant el punt feble del porter visitant, Espindola, sovint menys eficient en els tirs de lluny– i amb un tercer en una gran jugada de Sergio Lozano, que va entrar fins a la cuina amb força i mestria. El Jaén va reduir distàncies tot just arrencar el segon temps amb un gol de César, però no va tenir prou benzina per inquietar. Sergio González, amb una magnífica vaselina, i l’exjugador del Jaén Antonio, a porta buida quan els andalusos feien atac de cinc, van encarrilar el partit definitivament amb el 5-1. Chino, amb un xut impecable a la sortida d’una falta, va fer el 5-2. Pito, i de nou Sergio González, en l’última acció del partit, van coronar la victòria (7-2).

L’altre equip que va segellar ahir el bitllet és el Mallorca Palma, que va batre el Noia (4-2). Avui es juguen els altres dos enfrontaments: Peníscola-Antequera (20 h) i l’Inter-Cartagena (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)