Tennis

Albert Ramos es planta als quarts de Rio de Janeiro

El mataroní havia vençut en setzens a l’argentí Tomàs Etcheverry per 5-7, 6-4 i 6-4

Albert Ramos (7) ha derrotat avui dijous a la nit el colombià Daniel Elahi Galán per 6-2 i 6-4 i s’ha plantar als quarts de final del Rio Open, en els quals jugarà contra el valencià Bernabé Zapata, que s’ha desfet de l’argentí Francisco Cerúndolo per 6-1, 4-6 i 6-1. El mataroní, que ha consumat tres trencaments (3/5), s’havia desfet en vuitens de l’argentí Tomás Etcheverry per 5-7, 6-4 i 6-4. Ramos, de fet, va tenir una jornada maratoniana de setzens a l’ATP Rio Open 2023. En un partit que estava programat per al dimarts, però que, per culpa de la pluja, es va jugar ahir dimecres a la nit, el tennista català va vèncer a l’argentí en 3 hores i 24 minuts, en un partit que va començar durant la jornada del dimarts cedint el primer set per 5-7 davant el tennista sud-americà. No obstant això, Ramos li va donar la volta al segon set, marcant un 3-4, fins que la pluja va aparèixer, ajornant el partit fins al dimecres. Ja al dimecres, Etcheverry va empatar el partit, però Ramos va aconseguir trencar el servei del número 75 del món. A l’últim set, les coses no van ser del tot diferents respecte al vist al segon set. El duel entre Albert Ramos i Tomás Etcheverry va continuar igualat, sense cap trencada de servei en els primers vuit jocs del partit.

Tot això va passar fins al novè i desè joc, on el mataroní va desequilibrar el partit després de trencar el seu servei per a imposar-se per 6-4, obtenint la victòria al partit.