El Barça apallissa el Puente Genil en una exhibició ofensiva (46-26)

El Barça ha sumat avui contra l’Ángel Ximénez Puente Genil el seu dinovè triomf en dinou jornades (46-26) i solidifica una mica el lideratge de l’Asobal. El vuitè classificat arribava amb quatre triomfs en els últims cinc partits però no ha pogut inquietar gens ni mica els blaugrana, que de seguida han marcat diferències i han segellat una victòria molt còmoda. El conjunt de Carlos Ortega tenia la baixa de Luka Cindric, amb un esquinç al turmell esquerre, i del porter Emil Nielsen, afectat per un procés víric. Roberto Doménech ha ocupat el seu lloc en la convocatòria. Els màxims golejadors del conjunt blaugrana han estat Luis Frade (10), Domen Makuc (9) i Aleix Gómez (7). També han disposat de minuts els joves Martí Soler (5), Artur Parera (4), Pablo Urdangarín (2) i Djordje Cikusa (1). El Barça ha sortit com una piconadora i en 13 minuts ja havia marcat catorze gols (14-6), amb 7/7 en contraatacs –18/20 en tot el partit per només 2 gols visitants en aquesta faceta–, penalitzant el balanç defensiu visitant. El resultat al descans ha estat un escandalós 25-15, un recital ofensiu del Barça que ha prosseguit en el segon temps, en el qual Ortega ha mogut encara més la banqueta i l’equip no ha tret mai el peu de l’accelerador completant una exhibició.