L’Assolim Mataró elimina al campió de la lliga europea, l’Olympiacòs, i jugarà la final a quatre

Les mataronines tornen a guanyar en el partit de tornada dels quarts per 15-12

L’Assolim Mataró s’ha classificat brillantment per la final a quatre de la lliga de campions en eliminar en els quarts de final l’Olympiacòs grec, el campió les dues darreres temporades. Les mataronines han guanyat, també, el partit de tornada per 15-12 (4-4, 5-3, 3-3 i 3-2), després d’haver-se imposat per 9-11 en l’anada a Atenes. La defensa, les aturades de la portera Maria Elena Sánchez i el contraatac han sigut peces claus en un equip dirigit molt be des de dins l’aigua per Anni Espar, i que ha tingut en Simone Van de Kraats la golejadora amb 5 dianes.

Les mataronines han vist com en només quatre minuts el conjunt grec ha anivellat l’eliminatòria amb un 0-2. La reacció del Mataró ha estat espectacular i amb tres gols seguits s’ha posat per davant (3-2) en el partit i ampliant l’avantatge en el global. La intensitat de joc dels dos equips era alta i s’ha arribat al final del primer quart amb un 4-4. En el segon període l’Olympiacòs s’ha tornat a posar per davant, però les mataronines han estat molt encertades en atac i novament amb tres gols seguits s’han situat amb un 7-5, i han mantingut l’avantatge de dos gols fins al descans, 9-7.

L’Olympiacòs ha continuat lluitant amb molta intensitat i ha empatat el partit (9-9) en l’inici del tercer període. El Mataró ha tornat a demostrar la seva maduresa i novament ha marcat tres gols seguits ha aconseguit la seva màxima diferència (12-9). En l’inici dels darrers vuit minuts les mataronines han trencat definitivament el partit i han aconseguit quatre gols d’avantatge (14-10) i sis en l’eliminatòria. Les gregues han intentat maquillar el resultat, però no han evitat la derrota i l’eliminació.

Pel mataró han marcat Simone Van de Kraats (5), Rita Keszthelyi-Nagy (4), Anni Espar (3), Cristina Nogué (2) i Queralt Bertran.