Rugbi

Derrota de la Santboiana a Burgos en el debut en la segona fase (31-28)

La UE Santboiana ha perdut avui a Sant Amaro, el camp del Recoletas Burgos per 31-28 en la primera jornada de la segona fase de la lliga que aplega els sis equips que lluitaran pel títol en el grup A. El conjunt català, que suma un punt per bonus defensiu, ha fet tres assajos mitjançant William John Boyde (2) i Martí Vicente. Juan Pablo Socino ha anotat la resta de punts amb tres xuts de càstig i dues transformacions. L’equip de Sergi Guerrero ha competit de valent davant d’un conjunt que en la fase anterior va vèncer al Baldiri Aleu per un escandalós 0-51 i surt reforçat del primer dels quatre desplaçaments d’una fase amb un calendari molt esquerp amb un només un partit a casa.

El Barça, per la seva banda no va jugar dissabte al camp del Ciencias perquè esta pendent d’una resolució del comitè de disciplina sobre una possible alineació indeguda arran d’una denúncia del Complutense Cisneros. Tampoc no s’ha jugat el partit del Complutense Cisneros al camp de Les Abelles del grup B, ja que una resolució negativa per al Barça el podria abocar al canvi de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)