Ciclisme

Hatherly i Batten, el colofó de la clàssica de Banyoles

Ciclisme. El sud-africà i la nord-americana guanyen en les categories elit de la 22a Shimano Super Cup Massi, amb Jofre Cullell 13è en la cursa d’homes

Alan Hatherly (Cannondale) i Haley Batten (Specialized) són els vencedors de les curses elit masculina i femenina, respectivament, de la 22a Shimano Super Cup Massi de Banyoles (Hors Categorie), disputades aquest diumenge a la capital del Pla de l’Estany amb el fang com a protagonista en la cursa de les dones, dominada pràcticament des de l’inici per la nord-americana. Loana Lecomte, que divendres havia guanyat la short track, quedava descartada a l’inici i Mona Mitterwallne (Cannondale), segona a meta a 1:05, es quedava com a única candidata a disputar el triomf. Evie Richards (Trek), guanyadora de les tres anteriors edicions, completava el podi.

Hatherly, tercer en la cursa disputada divendres, llançava un contraatac a l’intent de Luca Schwarzbauer quan era David Valero (BH) qui marcava la pauta al grup capdavanter. Luca Schwarzbauer, el vencedor en el short track, entrava segon a 6 segons, tot i no arribar a tenir possibilitats de disputar el triomf, mentre que la lluita pel tercer lloc era per al francès Titouan Carod (BMC), vencedor el 2022. El belga Pierre de Froidmont (Orbea) entrava també a 15 segons i Valero, a 18, era cinquè. Jofre Cullell, també del BH Coloma, tretzè a 1:56. Natalia Fischer i Rocío del Alba, de l’equip del medallista a Rio, 26a i 30a, eren les millors estatals en la cursa femenina.

Marta Cano (Primaflor-Mondraker-Genuins) va guanyar la cursa júnior femenina dissabte. La barcelonina, campiona estatal d’XCO i de ciclocròs, dominava la prova des del primer revolt, a diferència de Luke Weismann (Thömus Maxon) en una cursa, la sub-23 masculina, que havia dominat en solitari Luca Martin (Orbea) i que es resolia en el darrer sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)