Ciclisme

El Massi-Tactic, rebut a la Diputació de Girona

El Massi-Tactic UCI Women’s Team ha estat rebut aquest dimarts a la tarda a la Diputació de Girona, amb el seu president Miquel Noguer, i el diputat d’Esports, Jordi Masquef. L’equip del Baix Ter afronta aquest any la seva cinquena temporada, amb l’alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo i l’equatoriana Miryam Nuñez com a corredores que segueixen del 2022. Iris Gómez (Lleida), Patri Ortega (Vallirana) i les egarenques Elisabet Escursell i Estafania Jiménez, a més de la canadenca Adèle Normand, l’hongaresa Petra Zsankó, la francesa Cécile Lejeune, la colombiana Jennifer Ducuara i la portuguesa Vera Vilaça son les noves incorporacions de l’equip,

“L’aposta de la Diputació per l’esport i, en concret, per l’esport femení és ferma. Estem molt orgullosos de posar el nostre gra de sorra en aquest projecte que va creixent any rere any. El Massi-Tactic s’està confirmant com un equip referent en l’àmbit estatal i europeu i és molt important que porti el nom de les comarques gironines arreu” diu Miquel Noguer. “Creiem que ha arribat el moment de fer un salt endavant i estem treballant perquè l’any que ve l’equip es pugui professionalitzar i les nostres corredores es dediquin a aquest esport que tant els agrada al cent per cent” afirma el president del club ciclista, que ha entregat un mallot de l’equip a Noguer i Masquef. El diputat d’Esports destaca “la sensibilització social respecte de l’esport femení i la seva cobertura mediàtica cada cop és més gran. I això també és gràcies a l’aparició de referents com osaltres, que esdeveniu miralls per a les més joves. I no estic parlant només dels resultats esportius, sinó que em refereixo també al fet de transmetre valors com la perseverança o l’esforç”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)