Atletisme

Adel Mechaal, a la final dels 3.000 m de l’europeu amb suficiència

Ha ocupat el segon lloc en la segona sèrie, amb 7:50.69

Adel Mechaal s’ha guanyat el passi a la final dels 3.000 m de l’europeu en pista coberta d’Istanbul amb molta suficiència, ocupant el segon lloc en la segona eliminatòria (7:50.69). Coneixent les marques de la primera semifinal –passaven els sis primers de cada sèrie, més tres temps de repesca– hi hagut entesa entre els principals favorits i la prova ha anat a ritme: 2:39 (1.000 m) i 5:19 (2.000 m). Des de les últimes posicions, Mechaal ha anat escalant llocs progressivament fins arribar a la segona plaça rere del serbi Elzan Bibic, que com el palamosí també s’entrena a les ordres d’Antonio Serrano. “Les sensacions han estat molt bones i amb vista a la final [demà a les 8 h] s’haurà d’estar molt atent a tots els moviments. Ingebrigtsen és molt ambiciós . No voldrà problemes i segur que intentarà trencar la cursa a sis voltes del final i haurem d’estar preparats”, va comentar el català després de la cursa. En la primera eliminatòria, Jakob Ingebrigtsen ha transitat a la cua del grup en els primers 2.000 m i n’ha tingut prou amb un últim parcial de 2:28.22 per segellar l’accés a la final en primer lloc (7:56.58). El prodigi noruec, que aspira a repetir el doblet de Torun 2021, ja va assolir el títol en la final dels 1.500 m de divendres (3:33.95).

Xènia Benach, eliminada

La decepció de la sessió ha estat per a la vilafranquina Xènia Benach, que ha ocupat el cinquè lloc en la primera sèrie dels 60 m tanques i no ha pogut accedir a les semifinals. La recordista catalana (8.01) no ha estat prou reactiva en les primeres passes després del tret de sortida i no ha pogut passar de 8.17. Habitual per sota de 8,10 durant tot el curs, Benach no ha pogut reprimir les llàgrimes després d’haver quedat fora d’una semifinal que estava perfectament al seu abast. L’últim temps de repesca ha quedat fixat en 8.14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)