Ciclisme

L’Open Girona BTT-Càrniques inaugura la seva temporada 2023

Els guanyadors en la categoria elit han estat Pau Aguilera, amb l’equip Terbikes-Baix Ter, i Esther Villaret (Artsport-Unica Factory Team)

Aquest diumenge 5 de març ha iniciat l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2023. En total, prop de 265 participants han estat presents en aquesta primera prova d’aquest torneig. En categoria elit masculina, Pau Aguilera, amb l’equip Terbikes-Baix Ter, ha aconseguit la victòria, mentre que a la part femenina la guanyadora l’ha obtingut Esther Villaret (Artsport-Unica Factory Team).

En Sub-23, Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter) en categoria masculina i Paula Barroso (Tecnibike Calonge) a la femenina han estat els guanyadors. Roger Parella (Club Ciclista Pineda de Mar) i Zaira Boter (Artsport-Unica Factory Team) s’han imposat a la categoria júnior. En cadets, Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Nuria) i Kyra Gali (Biking Point)s’han situat a la part més alta de la classificació.

Als Infantils, Damià Matamala (BTT Fornells) i Emma Andreu (Bike Kids) han estat els primers classificats. En les promocions de Màster, les coses estan més repartides entre diferents clubs. Al Màster 30, la victòria ha tocat per a Gerard Birosta (Club Atlètic Amer), al Màster 40 el guanyador ha estat Antonio Olivares (Lefa Team), al Màster 50 la victòria és per a Beni Montero (Girona Club Esportiu) i el Màster 60 ha acabat en mans de Pere Batllori (Bsix-Jormat).

Per a la Kids Cup BTT Girona Vilajuïga, s’han celebrat dues categories. Per una banda, els alevins guanyadors han estat Norfeu Cos i Laia Bragulat, tots dos del BTT Fornells. Mentrestant, a la categoria de Participants, Martí Garcia (Jufré Vic-ETB) i Mar Surrell (CC Baix Ter) han guanyat la prova.

La pròxima prova de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2023 se celebrarà el pròxim cap de setmana a La Jonquera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)