Handbol

Fàbregas, Pérez de Vargas i Mem, nominats a Jugador de l’Any per l’EHF

Els tres jugadors representen al club blaugrana amb l’objectiu d’aconseguir el màxim premi individual europeu per al Barça

La Federació Europea d’Handbol (EHF) ha publicat en els seus mitjans oficials la llista de candidats a millor jugador europeu de la temporada. En aquesta llista, hi haurà representació del FC Barcelona, amb 3 candidats: Ludovic Fàbregas, Gonzalo Pérez de Vargas i Dika Mem.

Per una banda, Fàbregas, que el pròxim 30 de juny deixarà després de cinc temporades la disciplina blaugrana per incorporar-se al Veszprém hongarès, ja suma sis nominacions (cinc com a pivot i una com a millor jugador defensiu). Després, Mem manté gran igualtat amb el letó Dainis Kristopans (PSG Handball), tots dos amb tres nominacions cadascun.

Finalment, el capità i porter del Barça, Gonzalo Pérez de Vargas, també figura entre els candidats amb l’alemany Andreas Wolff (Kielce) i el suec Tobias Thulin (GOG Gudme), tots tres amb dues nominacions.

L’elecció consistirà que els tres millors jugadors a cada posició, que al final de les eliminatòries de quarts de final de la Lliga de Campions hagin rebut la quantitat de nominacions més gran, formaran part de la llista de candidats finals per al “Jugador de l’Any”.

La llista final de candidats tindrà un màxim de nou jugadors per lloc. A més dels tres jugadors procedents de la Lliga de Campions, hi haurà un nominat per posició procedent de la Lliga Europea de l’EHF i tres per posició dels partits de les seleccions nacionals.

Un lloc per a cada posició ja ha estat ocupat per les ’estrelles’ triades per la seva actuació a l’últim Mundial. Es tracta d’Andreas Wolff (porter), Ángel Fernández (extrem esquerre), Simon Pytlick (lateral esquerre), Nedim Remili (central), Alex Dujshebaev (lateral dret), Niclas Ekberg (ala dreta), Ludovic Fabregas (pivot) i Mathias Gidsel (MVP).

Aquests vuit jugadors ja han assegurat la seva nominació per als premis al millor jugador de l’any. En el cas que també rebin una nominació a través dels quarts de final de la Lliga de Campions, no es triarà cap jugador addicional, i la llista final de candidats es reduirà posteriorment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)