Ciclisme

La reVolta confirma els quinze equips participants, entre ells dos de la UCI World Team

La prova femenina de la Volta a Catalunya fa un salt de qualitat

La quarta edició de la reVolta, la prova femenina d’un dia de la Volta a Catalunya, que es farà el 29 d’abril a Sant Cugat del Vallès fa un salt de qualitat amb la presència de quinze equips, entre ells dos de la màxima categoria la UCI World Team. En total hi hauran més d’un centenar de ciclistes, entre elles les de dos equips de la primera categoria mundial, Movistar Team i Israel Premier Tech Roland, que seran les referències de la participació d’una cursa que encara no té tancada la inscripció i podria disposar d’un nombre més gran de ciclistes de primer nivell.

A més dels dos equips citats, que no han revelat la seva composició ja que pocs dies després es disputa la Vuelta femenina (1 al 7 de maig), també estan confirmats dotze equips UCI Continentals, entre ells els dos amb llicència catalana al pilot internacional el Massi-Tactic i el Zaaf Cycling Team, així com diferents equips d’Espanya, Eslovènia, Alemanya, França i Noruega i la selecció catalana.

S’espera la presència de l’alemanya Clara Koppenburg (Cofidis Women’s Team), guanyadora de la darrera edició. Els equips participants són de la UCI Worldteam: Movistar Team Women (Espanya) i Israel Premier Tech Roland (Suïssa). De la UCI Continental: Biscaia-Durango (Espanya), BTC City Ljubljana Scott (Eslovènia), Cantàbria Esport-Riu Miera Women’s Cycling Team (Espanya), Canyon/SRAM Generation (Alemanya), Cofidis Women Team (França), Eneicat-CM Team Assegurances Esportives (Espanya), Fart-BTC Women’s Cycling Team (Espanya), Laboral Kutxa-Fundació Euskadi (Espanya), Massi Tactic Women’s Team (Catalunya), Team Coop-Hitec Products (Noruega), Team Groupe Abadie (França) i Zaaf Cycling Team (Catalunya), més la Selecció catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)