Futbol sala

Ferrão rep l’alta mèdica i torna a una convocatòria del Barça tres mesos i mig després

El pivot de Chapecó ha seguit un tractament específic des de principis de desembre pels seus problemes persistents al tendó d’Aquil·les i demà ja estarà a punt per jugar contra el Noia

Ferrão ha rebut l’alta mèdica i tres mesos i mig després tornarà a la convocatòria del Barça pel partit de demà al Palau Blaugrana contra el Noia (17 h per Barça TV i Esport3), corresponent a la 22a jornada de lliga. El pivot de Chapecó va haver d’aturar-se a principis de desembre, just després de la fase elit de la Champions i davant les persistents molèsties al tendó d’Aquil·les.

Des d’aleshores, ha estat sotmès a un tractament específic per resoldre el problema. S’ha perdut disset partits, entre aquests les fases finals de la supercopa i de la copa d’Espanya, i torna més motivat que mai per ajudar l’equip en el tram decisiu de la temporada. “Em trobo molt bé i en condicions d’ajudar l’equip, les molèsties han desaparegut gairebé del tot, físicament em trobo molt bé i torno amb moltes ganes. Ara l’únic que faltarà és jugar partits per tornar a agafar el ritme de competició”, assegura el jugador. “No veig el moment de retrobar-me amb el públic del Palau i amb els Dracs, tinc moltes ganes de fer-los gaudir molt d’aquí i fins al final de temporada i tornar serà molt especial perquè sempre ho passes malament quan no jugues”, reconeix el pivot brasiler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)