Esquí

Shiffrin eleva el llistó i amb 87 victòries ja supera Stenmark en el palmarès de la copa del món

La nord-americana ha imposat la seva llei en l’eslàlom d’Are

Mikaela Shiffrin continua engrandint la seva història en la copa del món d’esquí alpí. Divendres igualava el rècord de 86 victòries del llegendari Ingemar Stenmark i avui el superava imposant-se en l’eslàlom d’Are (Suècia) i segellant el 87è triomf en la competició. L’esquiadora nord-americana ja és tota sola al capdavant del rànquing i a aquest ritme, i com el mateix Stenmark vaticina, cada cop és més factible que arribi al centenar de victòries.

Shiffrin, que ja fa dies que es va assegurar el Globus de Cristall en la seva millor especialitat, ha marcat diferències des de la primera mànega (50.93), amb 69 centèsimes de marge respecte de la sueca Anna Swenn Larsson. En la segona baixada ha sabut gestionar la seva renda i amb el cinquè registre (50.84) n’ha tingut prou per vèncer amb gairebé un segon de marge (92 centèsimes) respecte de la suïssa Wendy Holdener, segona. Ha completat el podi la sueca Anna Wenn Larsson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)