Tennis

L’ambició que en siguin més

Tennis. L’ATP Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava, que obre la temporada de terra batuda del 26 de març al 2 d’abril, és la segona cita més important del país en la seva primera edició

La primera edició de l’ATP Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava, que es farà del 26 de març al 2 d’abril, es va presentar ahir al matí a les instal·lacions del Club Tennis Girona. Hi havia Javier Soler (director esportiu de la Federació Espanyola), Carles Montañés (president del CT Girona), Jordi Samper (director del torneig), Jordi Tamayo (president de la Federació Catalana), Anna Julià (delegada a Girona de la Sgeaf), Marta Madrenas (alcaldessa de Girona), Maria Àngels Planas (representant del Patronat Turisme Girona CB) i Jaume Dulsat (representant d’Eurofirms).

“Poder celebrar un torneig així a Girona és un esdeveniment històric. Estem molt satisfets de la inscripció que hem tingut. Es nota que Girona té una atracció important. L’últim que ha entrat al quadre és el 220 del món. Això demostra el nivell que hi haurà” indicava Jordi Samper.

“Hem de posar en context què vol dir organitzar un ATP Challenger: Som un país esportiu que fa bé les coses amb el teixit associatiu. Hi ha clubs amb ànima, i com a federació només podem donar les gràcies a la junta directiva del CT Girona, a les institucions i als patrocinadors”, exposava Jordi Tamayo, que destacava l’ambició de Carles Montañés. Javier Soler es mostrava agraït “al club que hagués tingut la idea i l’afany emprenedor de voler organitzar una competició d’aquesta categoria. I a les institucions, perquè també calen per fer un torneig d’aquest nivell”. “Un club no pot fer un Challenger perquè sí. L’ATP té el circuit molt restringit, perquè només hi pot haver-ne la mateixa setmana cinc en tot el món i tres al mateix continent. Per tant, no és només la voluntat”, hi afegia.

ELS PROTAGONISTES

El torneig no decebrà. Ens ho passarem molt bé. Confiem que això sigui només l’inici d’un gran trajecte
Jordi Samper
Tenir un ATP Challenger amb un dels millors quadres en la seva primera edició vol dir que promet, i molt
Jordi Tamayo
És important que consolidem el torneig. Girona mereix ser en el mapa mundial del tennis i avui hi és
Javier Soler

Acostar el tennis de primera a Girona, l’objectiu

“És el segon torneig més important de Catalunya després del Godó. És una responsabilitat que va més enllà del que correspon al club”, va dir Carles Montañés, que destacava “la voluntat d’acostar el tennis de primera a Girona. Per compromís de la junta directiva, amb totes les institucions i empreses patrocinadores, hem volgut que l’entrada fos gratuïta”, destacava el president del club amfitrió, que vol anar més enllà: “Ni a la federació ni a l’ATP li agrada que això sigui flor d’un dia. No ho serà. El compromís que tenim és que aquest tennis de primera es quedi a Girona, i no només això: la idea és que l’any que ve tornem i, per què no, anar-lo fent més gros. ”L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, afirmava que “per a Girona és una notícia extraordinària que es faci aquí aquest torneig”. “Podem augurar una llarguíssima vida a aquest torneig, que tindrà un futur brillant. N’estem completament segurs.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)