Esquí

Vicent Kriechmayr i Ilka Stuhec guanyen el descens en les finals de la copa del món d’Andorra

Aleksander Aamodt Kilde i Sofia Goggia han rebut els Globus de Cristall com a campions de la disciplina

L’austríac Vincent Kriechmayr i l’eslovena Ilka Stuhec han guanyat els dos descens de les finals de la copa del món d’esquí alpí que s’han començat a disputar a les pistes andorranes de Grandvalira Soldeu-El Tarter. El noruec Aleksander Aamodt Kilde i la italiana Sofia Goggia ja tenien assegurada la victòria en la disciplina i han rebut els Globus de Cristall de campions de descens.

Vincent Kriechmayr ha fet un temps d’1:26.59 en la baixada i s’ha imposat amb només 9 centèsimes d’avantatge a l’alemany Romed Baumann. La tercera posició ha estat per un altre alemany, Andreas Sander, a 13 centèsimes. Aleksander Aamodt Kilde ha acabat sisè a 30 centèsimes de Vicent Kriechmayr, que tenia el segon lloc assegurat.

Ilka Stuhec ha estat la millor clarament en el descens femení i amb un temps d’1:30.35 ha superat per més de mig segon (0.51) a la segona, Sofia Goggia. Les dues ja tenien assegurats els dos primers llocs de la disciplina. El tercer lloc a 81 centèsimes l’ha ocupat la suïssa Lara Gut-Behrami.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)