Ciclisme

La VolCAT Costa Brava, aquest cap de setmana

La cinquena edició de la VolCAT Costa Brava es du a terme aquest dissabte i diumenge a Calonge i Sant Antoni. La prova es fa mitjançant la navegació amb GPS i té 122 quilòmetres i 3200 metres de desnivell positiu entre les dues etapes. Oberta a tots els nivells, té les categories Pro i Open i s’hi pot participar també per parelles. L’any passat els guanyadors van ser Alejandro Gómez (RR Bikers) i Jordina Muntadas (Tbellès).

Les dues etapes tenen la sortida i arribada a Calonge i Snat Antoni. La primera amb 64 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.700 metres, amb l’exigència d’alguns trams tècnics. La segona més rodadora amb l’excepció de trams més rocosos, amb 60 km i 1.612 m D +.

La VolCAT Costa Brava s’ha presentat aquest divendres amb l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, destacant la consolidació de la prova en un municipi i un entorn idoni per a la pràctica del ciclisme. El director de la prova, Albert Balcells, posa en valor l’experiència dels participants de la VolCAT Costa Brava, que es mostren satisfets amb els atractius dels recorreguts per les Gavarres

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)