Tennis taula

Marc Duran (Asisa Borges Vall) revalida a Jaén el títol de campió d’Espanya

El vilanoví Marc Duran (Asisa Borges Vall) ha fet valer la seva veterania (37 anys) i ha revalidat avui a l’Olivo Arena de Jaén el títol de campió d’Espanya absolut contra el jugador de Guadalajara Carlos Franco (Leka Enea). Duran, que s’ha imposat per 4-1: 11-9, 11-6, 9-11, 13-11 i11-7, suma el seu tercer títol després d’haver estat campió el 2015 i el 2022. El català Albert Lillo (Asisa Borges Vall), que va perdre la semifinal contra Duran, ha obtingut el bronze

La gironina Sofia-Xuan Zhang (Girbau Vic), per la seva banda, ha perdut per 4-1 la final contra la ucraïnesa nacionalitzada Natalia Prosvirnina (Hujase Jaén), que debutava en el campionat estatal i que ha rendibilitzat el seu estil defensiu de joc tallat amb el revés: 11-9, 7-11, 13-11, 11-7 i 12-10. Zhang defensava el títol i buscava la seva tercera corona. Elvira Fiona (Ganxets de Reus) i la figuerenca Jana Riera ((Tramuntana Figueres) s’han penjat el bronze.

En dobles femenins, les catalanes Elvira Fiona (Ganxets de Reus) i la figuerenca Jana Riera (Tramuntana Figueres) han obtingut el subcampionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)