El CN Terrassa també guanya a Istanbul (8-10) i certifica l’accés a la final de la Challenger Cup

El CN Terrassa ha mantingut a ratlla l’Enka Istanbul (8-10) i no ha necessitat els 3 gols de renda de l’anada (15-12) per certificar el bitllet per a la final de la nova Challenger Cup. En un partit anivellat i sota una forta pressió ambiental, el conjunt de Dídac Cobacho sempre ha anat un pas per endavant de l’equip turc (2-3, 2-2, 3-3 i 1-2) i s’ha guanyat l’accés a la final amb tot mereixement.

La inspiració de Víctor Flores, autor de tres gols en el primer quart, ha servit per frenar l’ímpetu del conjunt local a l’inici de partit (2-3). L’estat de gràcia de l’atacant terrassenc s’ha allargat només començar el segon quart (2-4), però el conjunt turc ha reaccionat gràcies a les superioritats i a un penal executat per Obradovic (4-4). El CN Terrassa mantenia el full de ruta i replicava d’immediat amb un gol de Rubèn de Lera per arribar al descans amb avantatge (4-5).

El guió s’ha repetit després de la represa. L’equilibri era total i cada gol local tenia la consegüent resposta egarenca. Així, s’arribava a l’últim quart amb una renda mínima per al CN Terrassa (7-8), però de més quatre en el global de l’eliminatòria. Els golejadors d’aquest quart han estat Jordi Chico, Víctor Flores –el cinquè– i Adrià Delgado. Ja en l’últim període, José Motos aturava un penal i l’equip català enfilava el camí de la final amb dos gols de Ricard Alarcon en superioritat (7-10) que deixaven el rival tocat i enfonsat. L’Enka ha disposat de dos penals més. El primer l’ha transformat, però el segon ha tornat a topar amb Motos per deixar el resultat final en 8-10.