Waterpolo

El CN Terrassa, a la final per la porta gran

Waterpolo. L’equip de Dídac Cobacho també guanya a Istanbul i es jugarà el títol de la Challenger Cup contra l’Apollon Smyrnis

Enka Istanbul 8 CN Terrassa 10

ENKA ISTANBUL:Yuksek; Ozbek (3), Atam, Can, Kaner, Alkan (2), Yenigun, Duzenli, Baskaya, Ergin, Kahraman, Obradovic (3) i Banda.CN TERRASSA:Motos; Wilson, F. Sánchez, Alarcón (2), Flores (5), Garcia, Delgado (1), Alcaraz, Pérez, De Lera (1), Rodríguez, Chico (1) i I. Sánchez.PARCIALS:2-3, 2-2, 3-3 i 1-2.

El CN Terrassa jugarà la seva primera final europea, la nova Challenger Cup, després de guanyar el segon assalt contra l’Enka d’Istanbul (8-10) i mostrant-se clarament superior en el global de l’eliminatòria, amb la victòria en l’anada per 15-12. El rival en la final serà l’Apollon Smyrnis grec, que després d’haver perdut a Tenerife (11-10) va capgirar la semifinal (18-8).

La inspiració de Víctor Flores, autor de 4 gols en els dos primers quarts, va servir per frenar l’ímpetu del conjunt local, impulsat per la seva sorollosa afició. L’Enka va reaccionar, però un gol de De Lera tancava el primer acte amb un parcial de 4-5. L’equip de Dídac Cobacho va mantenir el rival a ratlla i va sentenciar el duel en l’últim quart, amb les aturades de Motos i els gols d’Alarcón en superioritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)